2014. szeptember 13., szombat

Második nap

Először is elnézést szeretnénk kérni mindenkitől, hogy nem tudtuk a blogot írni mert nem volt internet lehetőség. Szóval akkor kezdjük is a mesélést.

Második nap korán keltünk annak érdekében, hogy minél nagyobb távot tegyünk meg. Miután leszálltunk a 4-es metró végállomásában elbúcsúztunk Tibitől.


Hamar megérkeztünk stoppolási helyünkre ahol kb 2 óra alatt Sanyi és Ágoston már utaztak Székesfehérvár fele. Fél óra elteltével Norbi és Fecó is kapott fuvart Balatonkeresztúr irányába. Itt volt az első véletlen találkozás mivel Sanyi és Ágoston Székesfehérvárról Balatonkeresztúrra kapott fuvart. Itt kb egy óra kérdezgetés után felvett minket egy román kamionsofőr. 


Gyorsan és mókásan utaztunk és szerencsénk volt hallgatni egy kis román népzenét is. Amikor rendőrt látott Cosmin gyorsan kimondta a jelszót, azaz: " La coteti cocosilor". 
Szlovéniában gyors ebéd szünetet tartottunk az autópálya szélén amikor Cosmin töpörtyűs rántottát készített nekünk  majd utána kávéval is megkínált.  



Itt megtudhattuk, hogy Sanyinak 2013-as modell cipője van amit az ószer sport részlegén vásárolt.


Az utón Cosmin neveket adott nekünk azaz : Ágoston lett Augustin, Norbi Johannis és Fecó Fernando. 
Este már Olaszországban voltunk ahol vacsora után megajándékoztuk magunkat egy egy üveg borral és egy jó kiadós beszélgetéssel a mindentől megóvó szálláshelyünkön, ami egy szupermarket vészkijáratánál található.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése